De DJ's bij HMP hebben allen zo hun eigen specialiteit. Maar een ding hebben ze gemeen, hun shows zijn spectaculair te noemen.

Voor informatie over onze DJ's kunt u altijd bij ons terecht.

Een uniek talent is opgestaan in Nederland! Nog maar 19 jaar en nu al spreken we van een nieuwe muziekstijl die hij introduceert. DJ Goldfinger, zoals deze jonge god, Waylon, zich noemt, is eigenlijk de beste benaming voor deze artiest met zijn "gouden vingers". DJ Goldfinger bespeelt namelijk een unieke magische accordeon met daaronder een onvoorstelbare vette-coole house beat. Nog nooit eerder werd deze sound geproduceerd. Waylon, mede-eigenaar van de Awayrecords studio, is volgens alle kenners in het Europese platenland een uniek talent.

DJ's Ruud en Co toeren al een aantal jaren met hun Foute Disco Show met succes door Nederland en België. Deze 70's & 80's show staat garant voor een avond top-entertainment met veel interactie, verkleedpartijen en vooral veel humor. Maar ook steeds meer discotheken, zaalbedrijfen en feestkroegen nodigen Ruud en Co regelmatig uit voor een onvervalst avondje dance-classics met een knipoog naar de feesthits uit de jaren 70 en 80. En feest is het met de Foute Disco Show, zeker als de eerste kandidaten het podium betreden en binnen enkele minuten onsterfelijke artiesten zijn geworden