ZANGERS  
 
 
  over Frank Galan
FRANK GALAN.    Een "exclusieve" stem, internationale allure, een rasechte "live" artiest, een 5-talig répertoire met een hoog "Julio Iglesiasgehalte" en een grenzeloze ambitie zijn de krachten van Frank Galan.
  biografie:    Frank Galan 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
... Frank Galan werd ontdekt in 1994 tijdens de Soundmixshow in België. Gedreven door de Spaanse muziek, zette hij een prachtige Julio Iglesias imitatie neer en werd prompt tweede. België en Nederland vielen voor de charmes van deze opvallende verschijning. Mede door zijn professionele, joviale opstelling, zijn fans en publiek die hij naar waarde weet te schatten, doet hij menig vrouwenhart sneller slaan. 
 
Spanje en Frank Galan zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zijn romantische stem, lijkt onwaarachtig goed op deze van Julio Iglesias zélf! De combinatie stem, performance en uitstraling maken dat Frank Galan een zeer geliefd artiest is op alle mogelijke evenementen en gala-happenings.
 
Zijn debuut begon met de hitsingle "El Bandido". Ook de opvolger "Maria, Reina del Mar" bestormde meteen de hitlijsten. Na zijn Spaanstalige debuutalbum "Pasiones" verraste Frank Galan menig publiek door zijn uitgesproken stemtimbre en muzikaal talent. 10 jaar later mag hij zich rekenen tot de absolute top in het artiestencircuit.
 
Frank Galan beheerst een vijftalig répertoire (Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans). Mede door zijn studies vertaler-tolk, en zijn lange verblijf in Spanje, vertolkt deze artiest songs gaande van Neil Diamond, Jacques Brel tot Julio Iglesias.