ZANGERS  
 
 
  over Robbie Ronalds
ROBBIE RONALDS.    Rob Ronalds is geboren op 31 januari 1966 in Amsterdam. Eind jaren tachtig gaat hij serieus aan de slag met zijn zangcarrière. Al snel blijkt dat Rob niet alleen talent heeft voor zang maar ook als entertainer. Hij doet mee aan talloze talentjachten in het land en doet hiermee veel ervaring op. .
  biografie:    Robbie Ronalds 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
... 2004 
 
Het jaar van Robbie Ronalds, en waarom zult u denken?
In 2004 gaat letterlijk en figuurlijk "het dak eraf" dit wordt het gloednieuwe album met eigen teksten gebaseerd op jaren 80 hits, zoals: Breek de tent maar af, Zoenen, Ab Normaal (Leader TV Programma), Jou voor mij alleen, Ik hoef toch niet meteen te trouwen, Op de lange latten etc. Een Cd die je niet mag missen.
 
Als voorproefje is van het album al een single gelanceerd "Breek de tent maar af" wat in de kroegen en de Après Ski Scene nu al een hit is. Op de Go Après Ski in Den Haag en Den Bosch zal meer van Robbie te horen zijn.
De promotie van het nieuwe album schiet niet te kort, tijdens de Ab Normaal televisie uitzendingen wordt behoorlijk ge-PR-d door Ab en Bef (Beverly.
Aan sponsoren ontbreekt het ook niet, Stergam Amstelveen, Mecedes Nederland, FTV prod, EMI Dinomusic en Dubbelfris ondersteunen Robbie in 2004.