KWALITEIT STAAT VOOROP
Torkest klinkt als een moderne, voltallige band en speelt het bijna onuitputtelijke repertoire inclusief de actuele hits met volle overtuiging en enthousiasme. Ton en René weten door hun jarenlange ervaring wat het publiek van ze verlangt en spelen daar moeiteloos op in. Torkest heeft ervoor gezorgd dat de benaming "duo" het oubollige imago kwijtraakte en weer volop in de belangstelling staat bij jong en oud. En niet alleen bij het publiek; ook collega-muzikanten merkte het succes van Torkest op. Nog nooit is een duo zo gekloond en geïmiteerd als Torkest. Maar zoals overal geldt ook hier dat het origineel het beste blijft!

Er werd niets aan het toeval overgelaten en onder het motto “kwaliteit staat voorop” moest alles vanaf het eerste optreden in orde zijn: het meer dan uitgebreide repertoire, de professionele geluidsinstal-latie en computerge-stuurde lichtinstallatie, het moderne instrumentarium, de grote hoeveelheid grappen en grollen en niet te vergeten: altijd goede zin

Torkest: het origineel blijft het beste! De 25-plussers onder ons weten nog goed hoe de viermansformatie Clockhouse in de tachtiger jaren furore maakte als populairste en meestgevraagde coverband. Na 10 topjaren met Clockhouse besloten Ton den Dekker en René van Tongeren, twee van de vier drijvende krachten achter de zogenaamde "Clockhouse-formule", in 1993 samen een nieuwe weg in te slaan.

Anno 2002 is Torkest nog steeds demeest gevraagde tweemans-band, wat bewijst dat Ton en René door telkens up-to-date te blijven en te luisteren naar het publiek hun kracht nog lang niet hebben ver-loren.
www.duo-torkest.nl