VOOR ELK WAT WILS

YOU & ME PERFECTION IN EVERY STEP OF THE WAY

You & Me verzekert U van een enorm gevarieerd repertoire wat a la minuut wordt aangepast aan uw wensen en die van het publiek. Het scala van muziekstijlen loopt uiteen van sixties tot hedendaags, van muzikale monumenten tot swingend Zuid-Amerikaans repertoire.

You & Me beheerst het vak tot in de puntjes. Het enorme repertoire bevat voor elk wat wils. You & Me is met evenveel gemak een stemmingsband en dan weer een rockband. Ze zijn professioneel origineel en vooral punctueel.

You & Me is een 5 mans formatie. Als het gaat om uw personeelsfeest, disco/dancing of ander feestelijk gebeuren garanderen deze TOP muzi-kanten u meer dan een geslaagde avond. 4 heren en een dame die een sfeer weten te creeren die met recht uniek genoemd kan worden.

You & Me wordt in binnen- en buitenland door vele geroemd om zijn vocale kwaliteiten en zijn ongeëvenaarde meer-stemmige zang. Al vele jaren staan zij aan de TOP en ieder die deze formatie kent zal dat beamen. In 1994 werden ze onderscheiden als: Beste Coverband van Nederland !
You & Me zijn 5 ervaren enthousiaste musici die U een zorgeloze avond bezorgen om nooit te vergeten.. Ze zijn professioneel, origineel en vooral punctueel. Perfection in Every Step Of The Way. Het geheel wordt ondersteund door een bijzonder aangenaam klinkend geluidssysteem welk kan opereren op ieder gewenst volume en een adembenemende licht-show.